یکشنبه 30 اردیبهشت 1403
EN

حج تمتع

هيچ نيازي به وساطت كشورهاي ديگر بين ايران و عربستان نيست

  • 21 مرداد 1395
  • 08:39
  • حج تمتع
  • 0 دیدگاه
  • 998 بازدید
  • Article Rating
هيچ نيازي به وساطت كشورهاي ديگر بين ايران و عربستان نيست
به گزارش پايگاه اطلاع رساني حج، حجت الاسلام و المسلمين سيد علي قاضي عسكرامروز( چهارشنبه) درنشست خبري در ايرنا در پاسخ به اينكه گفته شده هياتي در خصوص موضوع حادثه منا به فرانسه سفر خواهد كرد، گفت: اين موضوع از سوي رئيس سازمان حج تكذيب شد.

وي ادامه داد: در موضوع مذاكرات حج و عمره متولي نماينده ولي فقيه و رييس سازمان حج و زيارت هستند و در اين خصوص نيز برنامه ريزي هاي لازم صورت گرفته است و ديگران نبايد در اين حوزه ورود كنند.

نماينده ولي فقيه در امور حج و زيارت گفت: كشور مالي، يك فرانسوي را به عنوان وكيل انتخاب كرده تا در رابطه با جان باختگان كشورش وارد موضوع شود كه اين اتفاق ربطي به مسئله ما ندارد.

جمهوري اسلامي ايران حقوقدانان برجسته ومتدين زيادي دارد و حتي ايرانيان خارج از كشور نيز در حوزه هاي حقوق بين الملل هستند كه مي توانيم در صورت نياز از آنها استفاده كنيم.

حجت الاسلام و المسلمين قاضي عسگر در پاسخ به اينكه حادثه سفارت عربستان چه ميزان در مناسبات ميان دو كشور اثرگذار بود، گفت: متاسفانه حادثه تلخ و ناگواري بود كه اتفاق افتاد و همگان مشاهده كردند از سوي رهبر معظم انقلاب، رييس جمهوري و ديگر مسئولان و دلسوزان نظام محكوم شد.

وي افزود: هر گونه حمله يا خسارتي به سفارت كشورها اقدامي زشت وخطرناك است چراكه حيثيت بين المللي كشور را زير سؤال مي برد .

نماينده ولي فقيه در امور حج و زيارت اضافه كرد: خسارتهاي وارد شده به سفارت هر كشوري بايد از جيب ملت پرداخت شود كه اين كار ظلم به ملت است و از طرف ديگر ما كه همواره به دنيا ثابت كرديم براساس اصل گفت وگو و مباني ديني حركت مي كنيم، عده اي خودسر با چنين اقدامي آبروي نظام را زير سئوال مي برند و وسيله اي مي شوند تا عليه ما قطعنامه محكوميت صادركنند كه اين ظلم به ملت سرافراز ، فهيم و متدين ايران اسلامي است.

حجت الاسلام و المسلمين قاضي عسگر ادامه داد:اين اتفاق باعث شد حتي كشورهاي كوچك به دليل بازي هاي سياسي، روابط خود را با ما قطع كنند كه اين اتفاقات زيبنده يك كشور ديني نيست.

وي تصريح كرد: مسئولان قضايي براي اينكه پرونده چنين موضوعاتي براي هميشه بسته شود بايد برخورد قاطع داشته باشند و از طرفي بايد از بروز و تكرار چنين اتفاقاتي پيشگيري كنند، نيروي انتظامي هم بايد مسيرهاي احتمالي خطر را مسدود كند و يا مانع از ورود افراد شود تا چنين وقايعي تكرار نشود.

نماينده ولي فقيه در امور حج و زيارت گفت: چنين اتفاقاتي را به نفع مسئولان و نظام نمي دانم و اين حادثه محكوم است و بايد با آن برخورد شود.

حجت الاسلام و المسلمين قاضي عسگر در پاسخ به اينكه پس از اتفاق حادثه منا در فضاي مجازي هجمه هاي مختلفي به اصل مسئله حج وارد شد، بعثه براي اين منظور چه اقداماتي را انجام داده است؟ گفت: مسئله فضاي مجازي امروز مهم ، تخصصي و حساس است و زودتر از همه مسئولان مقام معظم رهبري نسبت به اين مسئله حساس شدند و شوراي عالي فضاي مجازي را تشكيل دادند.

وي افزود: از مسئولان انتظار مي رود در اين زمينه درست عمل كنند و حضورشان را جدي تر كنند چراكه فضاي مجازي به حدي توسعه يافته كه مديريت كردن آن ساده نيست البته بخشي كه در داخل است قابل مديريت است ولي بخش ديگر كه اخبار دروغ در عرصه بين الملل منتشر مي شود، مديريت آن چگونه خواهد بود ؟ لذا در اين زمينه مسئولان بايد تدبير جدي كنند.

نماينده ولي فقيه در امور حج و زيارت اضافه كرد: در حوزه حج احساس شخصي من اين است كه عناصري كه با دين ارتباطي ندارند، وارد موضوع شدند و با سوار شدن بر موج، برخي متدينين ومسلمانان را هم تحت تاثير قرار دادند.

رئيس بعثه رهبري ادامه داد: موضوع ديگر بحث نژادپرستانه و طرح عرب و عجم بود كه دشمن بطور زيركانه وارد موضوع شد تا به مسئله حج آسيب برساند و حج را مسئله اي ضد ارزش معرفي كند، كه اين هم يك توطئه بود.

حجت الاسلام و المسلمين قاضي عسگر با تاكيد بر اين كه نمي توانيم از موضوع حج بگذريم، اضافه كرد: ضديت با اصل حج ريشه در تاريخ دارد و دشمن بنا دارد تا با رخنه در مقدسات ما از جمله حج آن را تحت الشعاع قرار دهد. بنابراين اخبار در اين مقطع نقش موثري دارد و نبايد اجازه داد چنين موج گسترده اي عليه دين بوجود آيد و آن را تحت تاثير قرار دهد.

وي با اشاره به اينكه البته شايد كوتاهي نيز در كاركرد خودمان در فضاي مجازي صورت گرفته باشد ، خاطر نشان كرد: از ابتداي بروز حادثه منا تلاش كرديم تا موضوع به درستي پيگيري شود و هنوز هم تمام نشده است، بنابراين بايد چنين فضايي كه عليه حج ايجاد شده، اصلاح شود چرا كه تعطيلي حج مساله ساده اي نيست.

نماينده ولي فقيه در امور حج و زيارت در پاسخ به اينكه در زمينه مديريت حرمين شريفين چه برنامه يا تصميمي گرفته شده است؟ گفت: طبيعي است كه مديريت حرمين شريفين و حج برعهده كشور ميزبان است ولي چگونگي اداره آن موضوعي است كه قابل بررسي است و بايد با مشورت مسئولان حج كشورهاي اسلامي آسيب ها برطرف و در جهت اداره بهتر آن تلاش كرد.

نماينده ولي فقيه در حج و زيارت روز چهارشنبه از بخش هاي مختلف ايرنا بازديد كرد و در نشست خبري به پرسش هاي خبرنگاران ايرنا پاسخ گفت.
◀▶
مدیر سایت امتیاز به خبر :
خطایی رخ داده است. خطا : آرشیو در حال حاضر در دسترس نیست